Sparrow Hungary

Operatőr / Videó vágó

Fix pozíció

Operatőr / Videó vágó

Együtt élsz a filmes világgal? Szívesen készítenél nálunk történetmesélő filmeket? Élvezet a helyszíni munkát és az utómunkát is? Kényelmesen mozogsz az Adobe programcsaládban?

Akkor lehet, hogy téged keresünk. 

Miben számítunk rád?

Mivel fogod tölteni a heteket ?

Kreatív ötletek fejlesztése

Az egyik legfontosabb dolog az, hogy élettel és ötletekkel tudjuk megtölteni partnereink márka oldalait Ehhez folyamatosan újabb és újabb ötletekkel kell tudni előállni. Ezt csináljuk közösen is de önállóan is. 

Helyszíni operatőr munka

Napi szinten több márka oldalt is tudsz majd kezelni. Poszt szövegeke írni, időzíteni és kezelni az interakciókat. Mindent úgy, hogy folyamatosan kapcsolatban vagy a márka tulajdonosával. 

Trendek szállítása

A filmes trendeket te hozod majd be a csapatba! A te feladatod, hogy a legfrissebb megoldásokkal tudjuk partnereinket szállítani 🙂 Legyen szó vágásról, felvételekről vagy hangzásvilág építéséről 🙂 

Videók vágása Adobe Premier Pro-ban!

Minden filmet központi szerveren vágunk. Ezért csapatban az Adobe Premier Pro-t használjuk. Te is ebben fogsz dolgozni és így kényelmesen bárkivel tudsz kapcsolódni. 

Gyártás előkészítés

Minden ötlet mást kivitelezési technikát igényel. Ennek egy része saját technika másik része bérlésből jön. Ezeknek te tudsz utána járni hiszen te tudod majd, hogy hova mire van szükség. 

Filmek utómunkája

Zenei aláfestések felépítése, animációk készítése, szövegek és narráció illesztése. Lényegében minden ami az utolsó simításhoz szükséges. 

Sparrow ShowReel

Ennél már csak jobbat csinálhatunk:)  Sok rendezvényt csinálunk, reklám filmeket, történet mesélő filmeket, márkázott tartalmakat és közösségi média tartalmakat 🙂 Ebben számítunk rád is. 

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hellonalunk@sparrowhungary.hu