Sparrow Hungary

Mit jelent élenjárónak lenni?

Nálunk azt jelenti élenjárónak lenni, hogy folyamatosan új dolgokkal foglalkozunk, átlépjük a saját határainkat és másokat is arra inspirálunk, hogy tegyék ezt. 

Büszkék vagyunk Dorkára akik ebben a hónapban számos helyzetben tanult meg új eddig még a csapat által nem használt tudást. Ezeket azonnal tudta alkalmazni a projektekbe ami üzleti sikereket hozott partnereink számára. Számunkra ilyen egy igazi élenjáró. 

Szeretjük Dorkában azt, hogy mindig mosolygós, vidám és lelkesítő. Ha az irodában elhangzik egy kérdés, hogy ki lenne benne akkor szinte biztos, hogy ő az első aki jelentkezik. Miért fontos az ilyen fejlődési szemlélet és az életigenlő hozzáállás az üzleti sikerben? Mert a világ pontosan ilyen emberekkel szeret együtt dolgozni. Így az ember folyamatosan új lehetőségeket kap, új dolgokat próbálhat ki, új ügyekben szerez tapasztalatot 🙂 Végül ez teszi őt tapasztaltabbá, értékesebbé mint mások akik nem jelentkeztek, esetleg nem mertek kilépni a komfortzónából. 

Mivel mi partnereink számára folyamatos új és kreatív megoldásokat szállítunk így az egyik legfontosabb értékünk az, hogy élenjárók vagyunk. Dorka pedig ezen értékrendünk leghűebb őrzője 🙂 Legalábbis ebben a hónapban :p  Gratulálunk Dorkának 🙂