Feladatunk és célunk

Tatabánya város azzal a kihívással fordult hozzánk, hogy szeretnék elérni, hogy a hazai és külföldi befektetők ideális helynek lássák vállalatuk számára Tatabányát. Egy olyan vizuális anyag előállítását kérték tőlünk, melyeit széles körben, mind személyes prezentációk alkalmával, mind online kapcsolfelvételek esetében bemutathatnak a lehetséges befektetők számára, ezzel közelebb hozva őket Magyarországhoz és Tatabányához.

Az ötlet

Egy gyönyörű imázsfilmen keresztül mutassuk be Magyarország természeti szépségét, az itt elérhető élményeket, a gasztronómiánkat, a művészeteket, a történelmünket, lehetőségeinket, majd helyezzük el térben Magyarországot és Tatabányát. A város múltjának és értékeinek megismertetésével a nézők számára feltárjuk, hogy szorgalmas és összetartó emberek munkájából épült a város, mely tulajdonságok a mai napig jellemzik az itt élőket és dolgozókat. Az ipari parkban számos nagyvállalat talált már otthonra a legkülönbözőbb iparágakból, melyekbe betekintést mutatva bizalmat ébreszthetünk a vállalatuk számára ideális területet kereső befektetőknek. Fontosnak tartottuk, hogy a jövő generációjáról is szót ejtsünk, akiknek képzése folyamatosan zajlik a város szakiskoláiban és főiskoláján. De természetesen a munka mellett életünk fontos része a kikapcsolódás, hiszen a munkavállalók akkor érzik igazán jól magukat, ha munka után megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Ezért filmünkben fektessünk hangsúlyt Tatabánya pezsgő életének megismertetésére is.

Videó lejátszása

A film

A film forgatása során bejártuk Magyarország és Tatabánya nevezetességeit, felkerestük az ipari park nagyvállalatait, a helyi iskolákat, rendezvényeket, közösségeket, sportolókat.
Stábunk több, mint 50 helyszínt keresett fel a jelenetek megvalósulásáért és csaknem 15 órányi nyersanyagból készítette el a közel 4 perces, animációkkal színesített kisfilmet, melyekből magyar és angol nyelvű változat is készült.

A prospektus

Az imázsfilm logikai fonalát és design elemeit megtartva offline megjelenéssel biztosítottuk, hogy a befektetők magukkal vihessék a filmben is átadni kívánt üzenetet. Az ebből a célból készített prospektus magyar és angol nyelven is legyártásra került.