#Loveisintheair
Gála Korzó - Valentin napi kampány

#Együttasikerútján

A rohanó hétköznapokban gyakran elfeledkezünk szeretteinkről, ezért azt szerettük volna, ha Valentin-napon megállnánk egy pillanatra és időt töltenénk azokkal, akik a legfontosabbak számunkra.

Previous
Next

Love is in the air

Célunk:

Valentin-napi akciónkkal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a Gála Korzó vendégei egy ajándék kávé, süti vagy tea mellett még egy kicsivel több értékes pillanatot tölthessenek el együtt.

Az ötlet:

A Gála Korzó plafonját megtöltöttük héliumos lufikkal, melyekről szalagokon szívecske alakú kártyák lógtak le. A kártyákban pedig különböző apró ajándékokra jogosító kupont és egy fődíjat rejtettünk el. A Gála Korzó bejáratánál, a pult előtt pedig elhelyeztünk egy „Gála Korzó Love Zone” szívecske alakú padlómatricát. A „Love Zone” területén csókolózó párok levehettek egy lufit a plafonról és beválthatták az abban szereplő kupont, így még több időt tölthettek együtt a Gála Korzóban.

Az eredmény:

A Gála Korzó ekkor még egy újnak számító cukrászda volt a térségben, alig fél éve nyitotta meg kapuit, így a Valentin-napi kampánnyal segítettük a térségben az ismertség növelését. Szóbeszéd tárgya lett a “lufis Valentin”, amellyel beloptuk magunkat vendégeink szívébe és növeltük az elköteleződésüket

Személyes kis sikerélményünk, hogy egy fiatalembert annyira megihletett a kampányunk, hogy a lufik alatt a Gála Korzó pultja előtti Love Zone-ban kérte meg kedvese kezét. (Ezúton is kívánunk Nekik még sok boldog édes pillanatot. :))

Love is in the air

Szerelmes pillanatok a Gála Korzóban!

A játék menete

Untitled-1

Mit tartalmaz a szivecske?

Minden kártyába apró ajándékokra beváltható kuponokat rejtettünk (pl.: páros sütemények, forró italok), amelyek arra ösztönzik a szerelmeseket, hogy még több édes pillanatot töltsenek együtt a Gála Korzóban.

A kuponokat a Valentin-napi hétvégén február 14-16. között válthatták be a szerelmesek.

Egy szívecskében pedig elrejtjük a főnyereményt, amely egy romantikus hétvége Sárváron.

Social Media

Az eseményt megelőzően fotózást tartottunk, ahol bemutattuk mit kell tenniük a szerelmeseknek a játékban való részvételhez. Mindemellett romantikus pillanatfotókon hívtuk fel a vendégek figyelmét a szerelem és a szeretet napjára és arra ösztönöztük őket, hogy a Valentin-napi hétvégén látogassanak el hozzánk és töltsenek együtt Szerelmes Pillanatokat.