#KezedbenaJövő
Tatabányai Szakképzési Centrum - Weboldalfejlesztés

#Együttasikerútján

Stratégiai együttműködés

Tatabányai Szakképzési Centrum - Kezedben a Jövő!

A kihívás:

A 2020-as  évben a koronavírus járvány miatt elmaradt a középiskolások pályaválasztási kiállítása. Ebből kifolyólag, a Szakképzési Centrumnak az online felületeken kellett tájékoztatást nyújtania a jövendőbeli középiskolásoknak és szüleiknek.

A Cél:

A célunk volt, hogy egy egységes, központosított kommunikációs csatornát hozzunk létre, ahol egyaránt információval szolgálhatunk a diákoknak és szüleiknek.

Az ötlet:

Létrehoztunk egy központi kommunikációs csatornát, melynek egyik fő pillére a Tatabányai Szakképzési Centrum weboldala, ahol megismerkedhetnek az új Szakképzési Rendszerrel, a tagintézményekkel és az általuk indított képzésekkel, továbbá bepillantást kaphatnak a szakma rejtelmeibe. Mindemellett megismerkedhetnek az ösztöndíj rendszer lehetőségeivel és előnyeivel is.

Weboldalfejlesztés

Ma már a mobiloptimalizálás nem kérdés. Ahogyan az sem, hogy minden tartalom kiváló minőségben legyen látható az oldalra látogatók számára. A weboldal minden felületre tökéletesen optimalizált. Ez a felület központi eleme annak az online marketingstratégiának mely a Tatabányai Szakképzési Centrum innovációját hivatott képviselni.

Mobiloptimalizált

Napjainkban a keresések 75%-a mobilról történik ezért elengedhetetlen volt számunkra, hogy kiválóan jelenjen meg telefonon! 

Releváns tartalmak

A szakképzési rendszer jelentősen átalakult. Az új rendszerben a szakmák megszerzése iskolai rendszerű képzésben valósul meg: az ötéves technikumban  és  hároméves szakképző iskolában. Ennek megfelelően alakítottuk ki a weboldalt, ahol az új szakképzési rendszerrel és az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkkal segítjük a szakképzés és a szakmák iránt érdeklődőket.

Intézményeknek megfelelő aloldalak

Minden tagintézmény egy saját oldalt kapott, illetve imázsvideóval mutattunk be az adott intézmény mindennapjait.

Intézmények bemutatása

A tszc.hu weboldalon nem csak a diákok, hanem szüleik is megismerhetik a 11 tagintézményt és az általuk kínált szakmai továbbképzési lehetőségeket.