Integrált Online Marketing Megoldás
Gála Korzó

Stratégiai együttműködés

Gála Korzó - Édes pillanatok

Legyen szó egy karácsonyi márkaélményt nyújtó offline aktivációról melynek online lábai eljutottak az egész városhoz.

Egy könnyed nyári fotózásról, mi egész évben törődtünk a Gála Korzó üzletével. Hol az értékesítés növelés volt a cél, hol egy új termékkategória köztudatba építés és stabil törzsvásárlói bázis felépítése, mi mindenhol egyedi és szerethető reklámot szállítottunk.

Jozsobe Kft – Tulajdonos

Meleg József

“A Sparrow nélkül nem lehettünk volna ilye gyorsan sikeresek. Minden marketing megoldást levettek a vállunkról” 

Weboldal fejlesztés

Kihívás: Szükség volt egy központi elemre a jól működő automatizált marketing gépezetben. Ez lett a Gála Korzó weboldala. Minden termékkategória kapott külön érkező oldalt és megfelelő PPC hirdetési támogatást. 

Gála Korzó - A nyár édes pillanatainak fotózása

Megoldásunk

A Gála Korzó első nyarára készült és célja volt, hogy a városban mindenki ismerje meg fagylalt különlegességeit. Mi úgy döntöttünk készítünk egy különleges fotósorozatot mely a Gála Korzó színeiben lett megvalósítva. Ezzel minden platformra hirdetést készítettünk. 

Previous
Next
#Mitörődünkazüzleteddel

Esküvői torta és az édes pillanatok koncepció!

Lélegzetelállító minőség

Termékfotóink egész évben kiváló minőségben teremtik meg annak a lehetőségét, hogy vendégeink rákívánjanak a legédesebb pillanatokra!

Közösségi Média menedzsment

Megoldásunk: Prémium tartalommal az aktuális trendeknek megfelelő stílusban építjük a GálaKorzó közösségi média oldalait. Nyereményjátékok, influencer együttműködések és modellek közvetítése.  De ma már a jó tartalom nem elég. Szükség van a tűhegy pontos perszonalizált PPC kampányokra mely célba juttatja a reklámot a létező legköltséghatékonyabb módon. 

COVID-19 / Válság menedzsment

Egy világválság senkinek nem könnyű helyzet. Minket megkérdeztek arról, hogy érdemes-e nyitva maradni. A válaszunk határozattan az volt, hogy igen, hiszen íy családok megélhetését menthetjük meg. Egy nap leforgása alatt átrendeződött a csapat. A reklámokban pedig tűhegy pontosan az emberi félelmekre reagáltunk! Az eredmény? Egy sikeresen működő vállalkozás és sok boldog ember akinek a válságban is édes pillanatokat okoztunk!

#édespillanatok

Márka élmény

Previous
Next
Hogyan kel életre egy márka koncepció?

Valentin napi édes pillanatok

Kihívás:

A Valentin nap minden vendéglátó egység egyik fontos pillanata, viszont ez egyetlen este. Hogyan tudunk olyan márkaélményt okozni amire hosszú idő után is úgy gondolnak vissz az emberek mint egy csodálatos emlék?

A megoldás: 

100 db egyed szív alakú ajándék mely lufikon lóg és olyan Valentin napi hangulatot teremett amit még soha nem láttak az emberek. Azok a párok akik csókolóznak a Gála Korzó Love Zone-ban választhattak egy szívecskét. A szívecskékben pedig sok sok apró és egy főnyeremény volt található!